“We zijn er nog steeds ongelofelijk blij mee! En iedereen die het schilderij ziet, vindt het werkelijk prachtig. Ze verbazen zich erover dat iemand zo wonderbaarlijk mooi en treffend kan schilderen.”

“Lieve Esther TOP wat je, met al je talent, energie, creativiteit en inspiratie, voor ons in dit prachtige portret gelegd hebt.”

“Het portret is erg mooi geworden, het was net alsof hij er zelf was, het heeft me heel wat tranen gekost. Ik ben nog steeds op zoek naar de beste plaats om het portret op te hangen.
Heel erg bedankt, ik zal je aanbevelen wanneer iemand uit mijn omgeving een portret wil laten maken.”

“Nogmaals ontzettend bedankt voor de prachtige schilderijen van onze kinderen, je hebt hun karakter en ziel er duidelijk ingebracht.”

“Het was heel emotioneel, iedereen had zoiets van dat is echt Pa. Zo mooi en ook zijn gelaatsuitdrukking… perfect dus nogmaals namens de familie heel erg bedankt!”

“Ik moet je een groot compliment geven voor het schilderij wat je van mijn vrouw hebt gemaakt, namens de gehele familie dank je wel…”

“Ik heb het portret in de woonkamer opgehangen. Ik ben er zo gelukkig mee, dit is met geen pen(seel) te beschrijven!! Nogmaals enorm bedankt…”

“Zoals beloofd stuur ik je nog de foto’s met het prachtige schilderij toe. We zijn er zo blij mee! Het is een pronkstuk in huis!
We vonden het ook heel fijn om je te hebben ontmoet, heel bijzonder!”

“We hebben een hele mooie dag gehad. In de middag met ca 200 relaties een druk bezochte receptie met daarbij de officiële openingshandeling door de wethouder.
’s Avonds met onze eigen mensen een gezellige avond met een emotioneel deel daarin de onthulling. Gelukkig hadden we het portret al gezien, dat maakte het iets eenvoudiger, maar onze mensen waren erg onder de indruk.
Aankomend weekend gaan we portret op de definitieve plaats hangen in de hal van ons nieuwe kantoor.”

“We wilden je laten weten dat we echt heel erg blij zijn met het schilderij en hebben het meteen opgehangen waar we het vaak zien.
Van iedereen krijgen we heel enthousiaste reacties.
We kijken er elke dag met plezier naar en worden er echt blij van.”

“We hebben het allebei heel fijn gevonden zoals jij deze opdracht hebt gedaan. Niet alleen heb je een fantastisch portret gecreëerd, het was ook heel plezierig om met jou over de opdracht en de vele andere onderwerpen te praten.”

“Ik heb afgelopen dagen veel vrienden en bekenden op bezoek gehad. Zij stonden met verbazing te kijken naar het prachtige portret dat jij hebt gemaakt.
Een van haar beste vriendinnen zei letterlijk; ‘ ze is weer bij ons’. Een mooier compliment kan iemand niet geven en dat is wat ik / wij ook wilde(n).”

“Zit net in de auto er over na te denken.. en je hebt me net het gevoel van verliefdheid even teruggegeven door dat ik naar het portret zat te kijken… beter had je het niet kunnen doen!!… heel erg bedankt daarvoor…”

“Het schilderij is echt super mooi en gaaf. Het heeft een fantastische combinatie van kunst en realisme. Precies zoals het de bedoeling was, maar dan nog veel mooier!”